PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dilluns, 24 de novembre del 2014

Museu-exposició als aparadors de Mauné Sabaters
Mauné Sabaters de Figueres, tancarà les portes a finals de 2014, amb 155 Anys d'antiguitat. En Florenci Mauné formava part de la cinquena generació.
Aprofitant la buidor dels aparadors, s'ha fet una exposició, per recordar la vida musical de Carles Mauné Alay i de Florenci Mauné Marimont.

Així es poden veure, els clarinets de Carles Mauné i les fotografies de l'Antiga Pep i de la orquestra Panamá, on havia tocat.

També hi ha exposats el fiscorn, el trombó i l'acordió de Florenci Mauné, així com el piano elèctric i el segon teclat que en Florenci tocava al conjunt Mauné i els seus Dinàmics.

S'hi pot veure fotos de les diferents formacions musicals de les quals Florenci Mauné formà part: Moyambos, Antiga Pep, Caravana, Costa Brava, Mauné i els seus Dinàmics, així com discografia i altres fotos.

 


 (cliqueu per veure el vídeo)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.