PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dilluns, 19 d’abril del 2021

Sardana Maria del Mont - Florenci Mauné

 En el concert celebrat a Figueres el dia 17 d'abril de 2021, la cobla La Principal d'Olot va interpretar la sardana Maria del Mont de Florenci Mauné i Marimont

Avi i néta - any 1990

Sardana dedicada a la seva néta Mont.

Va ser la darrera sardana que va composar en Florenci al 1981. Una de les quatre sardanes que va escriure després de patir l'embòlia cerebral als 45 anys. Sardanes molt senzilles, comparades amb el que havia escrit.

Després d'aquesta sardana, en Mauné va deixar la música apartada.

Un concert organitzat pel l'Ajuntament de Figueres amb la col·laboració del Foment de la Sardana Pep Ventura.

Podeu escoltar i veure tant la presentació com la interpretació
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.