PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dissabte, 2 de desembre del 2017

Un cafè amb...JOSEP JOLI

El 24 de novembre i l'1 de desembre de 2017, en Josep Joli i jo vam tenir la sort de ser convidats per Empordà TV per parlar de la nostra amistat, que ve molt de lluny.

 

Vam fer un recorregut de la mà dels dos noms que han lligat aquesta història: Florenci Mauné i Marimont i Josep Joli i Blanch. Dos amics, dos companys, dos músics, dos compositors... que de ben joves van compartir moltíssimes vivències, tant musicals com familiars. Dos músics que participaven de les mateixes afinitats i idees. Van tocar junts en tres formacions diferents: amb la cobla orquestra Antiga Pep, representada pel meu avi Carles Mauné i Alay; amb la cobla-orquestra Costa Brava, de la qual van ser cofundadors, i amb el conjunt pop-ieié Mauné i els seus Dinàmics. Us deixo l'enllaç dels dos programes per si us ve de gust delectar-vos amb la memòria i el bon saber de l'amic Josep Joli
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.