PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


diumenge, 28 de febrer del 2016

27 de febrer de 2016

El 27 de febrer de 2016, ens ha deixat la meva mare Isabel Roca Montalat a l'edat de 87 anys.

 
Per tu mare, la sardana Isabel que et va dedicar el pare, i escrita al desembre de 1947.
 
 
 
I també la sardana El 10 de gener, que de manera anecdòtica cal dir que fou prohibida per la censura franquista en pensar-se que es tractava d'una data relativa a algun esdeveniment de caire polític. En canvi es la data en què els meus pares es van prometre i si escolteu bé, sentireu la tramuntana que feia aquell dia. Escrita al mes d'abril de 1947
 
 


 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.