PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


divendres, 20 de desembre del 2013

DISCOGRAFIA de Mauné i els seus Dinàmics

Mauné i els deus Dinàmics van treure al mercat quatre singles. Els dos primers en castellà amb el nom de Mauné y sus Dinámik's i els dos últims, amb temes de cobla-fusió, que van marcar molt en el seu temps per ser-ne els pioners i al mateix temps van rebre dures crítiques.

Aquí us deixo tot el material


 Si cliqueu podreu escoltar les versions de Tenora66 que PICAP ha netejat amb molta cura. També trobareu una versió cantada i inèdita d'un dels dos discs.


Tres Perlas, escrita per Florenci Mauné i interpretada per "Los Embajadores en la Costa Brava" junt amb Mauné i els seus Dinàmics


Programa NYDIA (any 2001 - nº 27)


Nydia es una mirada oberta i transversal a les músiques i danses catalanes, des de l'arrel als llenguatges més contemporanis 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.