PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dissabte, 21 de desembre del 2013

FOTOS de Mauné i els seus DinàmicsEstirat a terra: Joan Puig
Ajupits: Eduard Pomés a l'esquerra i Toni Gadea a la dreta
Drets: Mauné a l'esquerra i en Joli a la dreta. Foto de publicitat Drets: Eduard Pomés, Florenci Mauné i Josep Joli
Asseguts: Toni Gadea i Joan Puig
En plena actuació.
Pati Blanc de Llançà - Foto família Serradell

Florenci Mauné amb els dos teclatsInnovació als anys 60, tenora i guitarra elèctricaMuntatge per a la portada del disc on hi 
ha la cançó La Camioneta 

      
 
Florenci Mauné tot concentrat

 

Florenci Mauné i Salvador Escamilla a Radioscope el 1966 
 Mauné i Escamilla a Radioscope el 1966
Foto feta per a la publicitat del disc Tenora 66Drets: Florenci Mauné, Josep Mª Surrell i Eduard Pomés
Asseguts: Josep Joli, Guillermo Gil i Joan Puig 
Fotografia feta a Scopas