PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dilluns, 13 de juny del 2022

2022 - 60è Aplec de La Bisbal d'Empordà

 2022 - 60è Aplec de La Bisbal d'Empordà


Trajectòria musical de Florenci Mauné1994


En Josep Pareta, president de l'Agrupació Sardanista Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca, em va demanar de fer un escrit sobre el meu pare, pel butlletí de l'aplec de la sardana de la Bisbal del 2020. Amb molt de gust el vaig escriure, però a causa de la pandèmia s'ha retardat fins aquest 2022, que s'ha pogut celebrar el 60è Aplec de la sardana de la Bisbal d'Empordà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.