PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dissabte, 25 de juliol del 2015

Ràdio Palamós - 25-07-2015

Us deixo l'enllaç del programa La Dansa Catalana de Ràdio Palamós

Programa musical. Direcció i presentació: Joan Teixidor. Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista.

Joan Teixidor condueix aquest programa des de fa més de 30 anys. Programa dedicat al món de la sardana amb diferents apartats : biografies de compositors, novetats musicals i tota la informació de l’agenda sardanista

En el programa del 25 de juliol, així com tots els programes d'aquest mes, han dedicat una part important a FLORENCI MAUNÉ, al complir-se el 90è aniversari del seu naixement i el 20è de la seva mort

 
 (cliqueu per escoltar)
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.