PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dilluns, 11 de maig del 2015

El Pregó i el silenci de Josep Valls

Us deixo l'enllaç de l'article que el bon amic Josep Valls va escriure el diumenge 10 d'Abril, a El Punt Avui, a la seva columna La Galeria.

I ho acompanyo d'unes fotografies del moment del Pregó de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, que el Foment de la Sardana Pep Ventura de Figueres, vam tenir l'honor de fer i així, donar inici a la Festa Major.
 
 
Panoràmica de la Plaça. Foto Xavi Toral
 
 
 
Moment del desplegament de la pancarta. Foto d'Àngel Reynal
 
 


En Dali i la Gala, protagonistes a la ballada de gegants.
Foto de Josep Mª Dacosta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.