PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dimecres, 8 de gener del 2014

DE TU A TU

Per l'Aplec de Figueres de l'any passat (2013), tot parlant amb en Jaume Cristau, vam engrescar-nos per gravar un CD amb set sardanes de les darreres d'en Jaume i set de les més emblemàtiques del meu pare.
Al mateix temps, aprofitant que l'any 2013, la Principal de la Bisbal celebrava el seu 125è aniversari, vam convidar-los a la gravació d'aquest nou CD. Agraïm la seva valuosa disposició i interpretació.
I així va ser com al Novembre de 2013, es va poder gravar.


Si cliqueu podreu escoltar-les
 Moments de la gravació

Moment de l'enregistrament de la sardana Com tu la volies

Sardana COM TU LA VOLIES

(cliqueu al damunt per veure el vídeo)
Entrevista a Ràdio Estel - Tot Sardana
Programa 19/01/2014
Amb Gerard Carrión

Setmanari de l'Alt Empordà
Editen un disc de sardanes de Florenci Mauné
28 de Gener de 2014 nº 1825Setmanari Alt Empordà (1)
28 de Gener de 2014Setmanari Hora Nova
Surt a la llum un disc de sardanes
de Florenci Mauné
04-02-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.