PRESENTACIÓ

Benvolguts:

En aquest blog, vull retre homenatge a dues persones molt entranyables per a mi i estimades per tothom, el meu avi Carles Mauné i el meu pare Florenci Mauné, músics i compositors figuerencs i catalans.

Es tracta d'un testimoniatge de la prolífica trajectòria musical d'ambdós, el més acurat i documentat possible, alhora que un recull de la seva obra a fi de posar-la a l'abast de tots vosaltres.
Crec que la tasca de recerca dels seus enregistraments i la digitalització de les seves partitures era del tot necessària abans que l'acció del temps pogués destruir tan abundant i preuat material.

D'aquesta manera la seva obra queda a disposició de tothom qui vulgui consultar-la, descarregar-la o fer-ne l'ús apropiat.
Finalment haig de manifestar el meu immens agraïment a tots aquells que han fet que la laboriosa tasca duta a terme, hagi estat molt més planera. Des del primer moment he comptat amb l'ajut i la col·laboració, i el més important, l'alé i l'empenta de molts de vosaltres.

Per tot plegat estic segura que aquest bloc, a banda de ser una important eina de consulta, serà també un vincle interactiu per a tots els que estimem la música i el món sardanístic en especial.

Montserrat Mauné


dimarts, 17 de desembre del 2013

Fotografies de Carles i Florenci Mauné 
Homenatge a Carles i Florenci Mauné: 19-05-1974


Homenatge a Carles i Florenci Mauné
per part del Foment de la Sardana Pep Ventura de Figueres
19-05-1974 Homenatge a Carles i Florenci Mauné
per part del Foment de la Sardana Pep Ventura de Figueres
19-05-1974


Carles i Florenci Mauné.
Foto cedida per Jaume Nonell , amb motiu d'una entrevista feta 
el mes d'agost de 1983, per a la revista SOM
Carles Mauné i Alay, l'any 1920


Carles Mauné i Alay, anys  30Carles Mauné i Alay, l'any 1983Florenci Mauné i Marimont, anys 50Florenci Mauné i Marimont, l'any 1983